Leeftijd

Prijs p.p.

Jaarkaart 2019

5 t/m 12 jaar oud
€ 14,00
€ 70,00
13 t/m 17 jaar oud
€ 17,00
€ 86,00
18 jaar of ouder
€ 19,00
€ 96,00

Bestel direct je tickets!

Hou jij van spanning, actief bezig zijn en natuur? Voor een echte klimbelevenis midden in de natuur kom je naar Klimbos Park het Plateau! Voor jong en oud, beginnende en gevorderde klimmers, bieden wij een gezellig, avontuurlijk en spannend dagje uit! Na een goede veiligheidsinstructie klim je tussen de bomen en ga je uitdagende hindernissen aan. Durf jij het aan? Test je klimkunsten op één van de vier spectaculaire klimparcours. Ze variëren in moeilijkheidsgraad en hoogte.

Arrangementen

Wij bieden diverse arrangementen aan voor groepen. Een dagdeel bij Park het Plateau kan tevens uitstekend gecombineerd worden met andere activiteiten. Bekijk hieronder alle arrangementen voor een geslaagde dag! Voor meer informatie over klimmen in groepen of onze arrangementen neem contact met ons op. Dan kunnen wij jou een groepsarrangement op maat aanbieden.

Kinderfeestje

Ben jij binnenkort jarig? Kom dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes klimmen bij Park het Plateau! Route Wilhelmina is mogelijk. Instructeur bepaalt of route Hendrik mag worden beklommen.

Inclusief:
• Veiligheidsuitleg van een instructeur
• Meet and Greet met Toby
• Zakje snoep
• Onbeperkt ranja
• Klimcertificaat
• 2,5 uur onbeperkt klimmen

Bestel tickets

Begeleid klimmen max. 10 pers

Vind je het toch iets té spannend om alleen te klimmen en wil je liever samen met een privégids het klimparcours betreden? Geen probleem!

Onze gidsen zijn ook geschikt voor groepen die extra aandacht nodig hebben. Voor meer informatie over onze gidsen en het speciale tarief kunt u contact met ons opnemen.

Bestel tickets

Klimmen en BBQ-en voor groepen!

Boek nu jullie klimavontuur en geniet erna van een overheerlijke BBQ. Bekijk ons menu.

Kom je op vrijdag? Boek dan het goedkopere vrijdagavond arrangement!

Geschikt voor groepen vanaf 10 personen. Bij minder dan 15 personen opslag €40,- . LET OP: geldig op vrijdag, zaterdag en zondag in augustus vanaf 17u. Overige dagen op aanvraag.

Bestel tickets

Klimmen en BBQ-en, vrijdagavond actie! (alleen in augustus!)

Boek nu jullie klimavontuur en geniet erna van een overheerlijke BBQ. Dit arrangement is er vanaf € 32,50 per persoon. Bekijk ons menu.

De hele vrijdagavond BBQ, geschikt voor gezinnen en kleine groepen. Bestel wel van te voren je tickets via onderstaande knop, zodat wij genoeg kunnen inkopen! De BBQ is heet tussen 16.00u en 21.00u. EN ALLEEN IN AUGUSTUS!

Bestel tickets

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Park het Plateau

Een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s?
Of organiseer jij een bedrijfsuitje of familie-uitje? Dan ben je bij het klimbos Park het Plateau aan het juiste adres! Park het Plateau is gelegen in het Schutterspark in Brunssum. Het klimbos in Brunssum bestaat uit 4 klimroutes met oneindig veel uitdagende elementen die jou de ultieme natuur- en avontuurbeleving geven! Aan het eind van elke route bevindt zich een tokkelbaan(tje).

Klimregels / Bereidverklaring
Algemene voorwaarden
© Copyright 2018 Park het plateau