Vier je kinderfeestje samen met je vriendjes en vriendinnetjes!

Home | Kinderfeestje

Klimmen met je kinderfeestje

Eindelijk is het weer zo ver: de leukste dag van het jaar is aangebroken. Je verjaardagsfeestje! Tijd voor een dag vol plezier en leuke activiteiten met je vriendjes in het klimbos.

 

Klimbos Park het Plateau is dé ideale plek voor een spectaculair kinderfeestje. Lukt het jou om over het parcours te klimmen en de hindernissen te trotseren? Dan ontvang je een klimdiploma. Zo kun je aan je vriendjes laten zien dat jij een echte klimkoning bent.

Hoe gaat het in zijn werk?

Na aankomst ontvang je de klimregels om door te nemen met de groep. Vervolgens krijg je bij de kassa alvast een helm. De instructeur neemt jullie daarna mee naar het oefenparcours; hier krijg je ook de klimgordel en wordt er uitleg gegeven over het klimmen. Uitgerust met helm, klimgordel en na de veiligheidsinstructies neemt een van onze kliminstructeurs jullie mee naar het klimbos. Het is nu aan jullie om het parcours af te leggen. Je bent continue gezekerd. De instructeur blijft op de grond. Iemand van je begeleiders of ouders klimt mee, afhankelijk van je leeftijd (zie klimroutes/kenmerk route)

Hebben jullie dorst gekregen van al het klimmen? Geen probleem! Er is de hele tijd onbeperkt ranja. Tevens is het ook mogelijk om met zijn allen lekker frietjes te eten.

Inbegrepen

  • Veiligheidsuitleg van een instructeur
  • Gebruik klimgordel en helm
  • Snoepverrassing
  • Onbeperkt ranja
  • Klimdiploma

Additioneel

  • Frietjes, snack, ranja: € 7.50
  • Pannenkoeken, diverse toppings: € 7.50

Prijzen

€ 18.50

Voor kinderen (Te boeken vanaf 6 personen)

Voor volwassen rekenen wij €21,95

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Park het Plateau

Een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s?
Of organiseer jij een bedrijfsuitje of familie-uitje? Dan ben je bij het klimbos Park het Plateau aan het juiste adres! Park het Plateau is gelegen in het Schutterspark in Brunssum. Het klimbos in Brunssum bestaat uit 4 klimroutes met oneindig veel uitdagende elementen die jou de ultieme natuur- en avontuurbeleving geven! Aan het eind van elke route bevindt zich een tokkelbaan(tje).