Vier je kinderfeestje samen met je vriendjes en vriendinnetjes!

Home | Kinderfeestje

Klimmen met je kinderfeestje

Eindelijk is het weer zo ver: de leukste dag van het jaar is aangebroken. Je verjaardagsfeestje! Tijd voor een dag vol plezier en leuke activiteiten met je vriendjes. Maar wat ga je dit jaar doen? Zwemmen, bowlen of toch een keer wat anders?

 

Klimbos Park het Plateau is dé ideale plek voor een spectaculair en groots kinderfeestje. Samen klimmen tijdens je kinderfeestje is leuke manier om de uitdaging aan te gaan. Lukt het jou om over het parcours te klimmen en de hindernissen te trotseren? Dan ontvang je een klimdiploma. Zo kan je aan je vriendjes laten zien dat jij een echte klimkoning bent.

Wat is inbegrepen?

Een kinderfeestje bij Park het Plateau is een groot feest. Na een feestelijk onthaal zal er worden geklommen. Uitgerust met helm, klimgordel en veiligheidsinstructies neemt een van onze kliminstructeurs jullie mee naar het klimbos. Het is nu aan jullie om het parcours af te leggen. Onze instructeur zal constant aanwezig zijn.

 

Hebben jullie dorst gekregen van al het klimmen? Geen probleem! Er is de hele tijd onbeperkt ranja. Daarnaast ontvangen jullie ook een lekker zakje snoep. Tevens is het ook mogelijk om met zijn allen lekker frietjes te eten.

Inbegrepen

  • Veiligheidsuitleg van een instructeur
  • Zakje snoep
  • Onbeperkt ranja
  • Klimdiploma

Additioneel

  • Frietjes, snack, ranja: € 7.50

Prijzen

€ 14.50

Voor kinderen (Te boeken vanaf 6 personen)

Voor volwassen rekenen wij €19,95

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Park het Plateau

Een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s?
Of organiseer jij een bedrijfsuitje of familie-uitje? Dan ben je bij het klimbos Park het Plateau aan het juiste adres! Park het Plateau is gelegen in het Schutterspark in Brunssum. Het klimbos in Brunssum bestaat uit 4 klimroutes met oneindig veel uitdagende elementen die jou de ultieme natuur- en avontuurbeleving geven! Aan het eind van elke route bevindt zich een tokkelbaan(tje).

Klimregels / Bereidverklaring
Algemene voorwaarden
© Copyright 2020 Park het plateau

SBB