Eten & drinken in het Park

Midden in de natuur genieten van een heerlijk drankje, een lunch of een barbecue: dat kan op ons bijzondere zonneterras. Ons zonneterras is toegankelijk voor iedereen, ook als je niet deelneemt aan een van onze activiteiten!

NIEUW! High Beer

Wat kun je verwachten ?

  • informatie over de bieren en de Gulpener brouwerij
  • gezellig plankje met 3 proefglaasjes speciaal bier (seizoensgebonden).
  • 3 heerlijke Limburgse streekhapjes
  • mandje met bierborstelbrood.

Tijdsduur: Circa 1 tot 1,5 uur

Prijs: €12,50 pp

Reservering kan via mail of telefoon.

Genieten op ons zonnig terras

Midden in de natuur genieten van een heerlijk stukje Limburgse vlaai, koffie of thee? Dan kan op ons terras. U kunt na (of voor) uw bezoek een wandeling of fietstocht maken in het Schutterspark of doorsteken naar natuurgebied de Brunssummerheide.

Groepen/Feesten

U kunt bij ons ook uw feest vieren of met een grote groep mensen aan sportieve buitensport activiteiten doen. Alleen gebruik maken van het terras en de catering kan natuurlijk ook. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kinderfeestje

Met een groepje kinderen lekker klimmen en ravotten in ons park? Dat kan uiteraard! Na afloop samen frietjes smikkelen? Wij regelen het allemaal voor u. Een kinderfeestje kunt u direct reserveren via de website.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Park het Plateau

Een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s?
Of organiseer jij een bedrijfsuitje of familie-uitje? Dan ben je bij Adventurepark Het Plateau aan het juiste adres.
Klimmen, mountainbiken, boogschieten, bijlwerpen en vooral ook genieten van lekker eten en drinken. Beleef een ultieme natuur- en avontuurbeleving!