Openingstijden

Openingstijd

Sluitingstijd*

Maandag
Gesloten
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Gesloten
Zaterdag
11:00 uur
17:00 uur
Zondag
11:00 uur
17:00 uur

*Om 17.00 uur vindt de laatste klim plaats op zaterdag en zondag. Het park sluit pas wanneer de laatste klimmer klaar is met klimmen. Let op invallende duisternis. 

Goed om te weten:

  • In februari is het klimbos elk weekend open van 11:00 tot 17:00 uur (laatste start), vanaf 8 maart is het klimbos regulier geopend.
  • Onze openingstijden zijn seizoensgebonden dus de openingstijden kunnen veranderen. Check daarom altijd eerst onze website.
  • Met een ticket kun je 2 tot 2,5 uur klimmen in routes naar keuze, mits de instructeur dit, gezien de leeftijd en ervaring, goedkeurt.
  • Wil je komen klimmen met een groep van meer dan 15 personen? Neem dan contact met ons op dan kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Jan en febr zat en zo open van 11-17u behalve carnavalszondag.

Park het Plateau

Een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s?
Of organiseer jij een bedrijfsuitje of familie-uitje? Dan ben je bij het klimbos Park het Plateau aan het juiste adres! Park het Plateau is gelegen in het Schutterspark in Brunssum. Het klimbos in Brunssum bestaat uit 4 klimroutes met oneindig veel uitdagende elementen die jou de ultieme natuur- en avontuurbeleving geven! Aan het eind van elke route bevindt zich een tokkelbaan(tje).

Onze foto’s

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!


© Copyright 2017 Park het plateaufooter_logoTeksten beschikbaar onder CC-BY-SA/GFDL