Activiteiten

Home | Activiteiten

Kidsclub

Iedere woensdagmiddag is het kidsclub middag bij Park het Plateau. De kinderen worden om 13:30 uur naar het park gebracht waar elke woensdagmiddag de leukste activiteiten gehouden worden. Zo gaan we hutten bouwen, vogelhuisjes maken, klimmen in het klimbos, boogschieten en nog veel meer! Alle activiteiten vinden plaats in de natuur! Schrijf je kinderen in voor de kidsclub! Je ontvangt persoonlijk bericht wanneer er 10 deelnemers zijn. Voor meer informatie neem dan contact met ons op via het contactformulier. Schrijf je nu in, eerst deelname is gratis! Meer informatie

Loterij

Doe jij al mee aan de loterij van Park het Plateau? Een lot kost maar € 2,- en je maakt kans op mooie prijzen van verschillende bedrijven in de buurt. De notaris zal de uitreiking van de loterij begeleiden en de opbrengsten worden geïnvesteerd in extra maatregelen tegen vandalisme. Houd onze Facebook pagina in de gaten voor de prijzen die je kunt winnen en wanneer de uitreiking zal plaatsvinden. Voor meer info check: www.parkhetplateau.nl/loterij

Jaarkaart

Bezoek Park het Plateau en koop de jaarkaart voor 2018. Niet alleen klim je dit jaar nog gratis, ook is jouw jaarkaart tot 31 december 2018 geldig! De jaarkaart voor volwassenen bedraagt nu tijdelijk € 49,50. Kinderen van 13 t/m 17 jaar betalen slechts € 39,50 en voor kinderen van 5 t/m 12 jaar kost het € 34,50. De jaarkaart is te koop bij de kassa van Park het Plateau.

Opa en oma klimmen

Elke woensdagmiddag is het een speciale middag voor opa’s en oma’s en hun kleinkinderen! Kom met je kleinkinderen naar Park het Plateau en geniet van een gratis kopje koffie of thee terwijl de kleintjes klimmen in ons klimbos. Bestel tickets

Sinterklaas en zijn pieten op bezoek!

Op woensdag 6 december komt Sint samen met zijn Pieten op bezoek in Park het Plateau. Vanaf 14.00 uur is iedereen van harte welkom! Voordat de Sint en zijn Pieten terug naar Spanje gaan, moeten zij eerst een klimexamen afleggen. Kom kijken hoe zij na een gordel -en veiligheidsinstructie de parcoursen afleggen! Dit mag je niet missen!

 

Programma:
14:00 – 20:00 uur: klimroutes geopend voor kids vanaf 5 jaar. Klimtijden: 14u, 16u, 18u en 20u.

Vanaf 17:00uur: Ontvangst van Sinterklaas met zijn Pieten; Pieten klimmen de routes in het klimbos, Spectaculaire redding van de stuntelpieten, Klimdiploma’s aan de Pieten door Toby, samen met Sinterklaas.

19:30uur: Trekking loterij door Sinterklaas

 

Schrijf je in voor deze unieke middag door een e-mail te sturen naar: info@parkhetplateau.nl met vermelding van:
• het aantal personen,
• arrangement A of B
• klimtijdstip: keuze uit 14:00u, 16:00u, 18:00u en 20:00u

 

Kosten speciaal klimarrangement (A): € 15,00:
Volledige kliminstructie, 2 uur klimmen, zoetigheid van Sint en Piet en bakje friet; te voldoen aan de kassa. (pinnen is mogelijk). Klimmen is toegestaan vanaf 5 jaar.

 

Kosten enkel Sint en Piet (B): € 3,50:
Incl. zoetigheid van Sint en Piet en bakje friet, zonder klimmen.

Park het Plateau

Een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s?
Of organiseer jij een bedrijfsuitje of familie-uitje? Dan ben je bij het klimbos Park het Plateau aan het juiste adres! Park het Plateau is gelegen in het Schutterspark in Brunssum. Het klimbos in Brunssum bestaat uit 4 klimroutes met oneindig veel uitdagende elementen die jou de ultieme natuur- en avontuurbeleving geven! Aan het eind van elke route bevindt zich een tokkelbaan(tje).

Onze foto’s

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!


© Copyright 2017 Park het plateaufooter_logo